![]() ![]() |
Sun, 31 Jan 2010 - 22:24
|
|
|
Forest Monster ![]() Grupa: Members Postów: 64 Tematów: 3 Dołączył: Tue, 10 Nov 09 Skin: Metalaxe Staff Użytkownik nr: 42,805 OS: Windows XP Status: Offline ![]() Reputacja: 0 pkt ![]() |
Panowie, Drogi Zawadziu
Pisałem o tym w moim poscie brzmiał on tak : "Moje zdanie: pierwsza sprawa , co do acientow i masy wingow 3rd w fantasy ally , zadaje sobie pytanie jak? zadnego cc nie ownujecie regularnie , cc3 -noemi,cc6 ja,ptys, cc7 suritz,sayan,the time,pajac, zostaje wam cc2 - z czego tutaj liczy sie pierwszy cios wiec watpie w jakies ownowanie , cc4-cc5 nie ma liderów, Kundun7 hunt - odpada , ubilem ponad 30 kundunow na tym serwie i itemy hyon,anub,gaion padaja bardzo bardzo sporadycznie. W cc6 wygralem mase CC i zlapalem 2gaion buty,wiec co do itemow Mokswy (czyt hyon 3 itemy) są one wydropione z lotu,jak i itemy na 3rd wingi zrobione przez was wink.gif - myslenie racjonalne. co do CS - zmiana dedyka bo teraz szkoda robić,ludzie uciekną poprzez takie crashe na CS'ie , pozdro wink.gif edit: jęzeli dostane jakiegoś warna bedzie wyrażnie pokazana faworyacja fantasy, napisałem prawde,więc nie mam sie o co obawiać ,chociaż wiem że post zostanie usunięty smile.gif" wiec teraz drogi kolego mi powiedz za to wlepiasz ten warn? Moskwa wypowiedzial sie 40 razy odnosnie jakis pierdół i 0 reakcji a mi wklepujesz warna? Faworyzujesz nawet tutaj swoich , tylko Hate dostaje nawet warny na forum ,zagranie 15 latka?ahh 15 latka... i co ja tu pisze, warn wlepiony bez głowy, najpierw ogar a potem wklepuj warny ,albo przestan korzystac z prawa moderatora OK edit: ba nawet PlebsoN ahh ale cóz , to jest też fantasy ;f Ten post został edytowany przez CiarsoN: Sun, 31 Jan 2010 - 22:24 -------------------- asd
|
|
|
|
| Reklama |
Sun, 31 Jan 2010 - 22:24
|
![]() |
|
|
|
|
Sun, 31 Jan 2010 - 22:36
|
|
![]() pr0koks! ![]() Grupa: Junior Admins Gildia: Fantasy Postów: 3,028 Tematów: 185 Dołączył: Sun, 29 Apr 07 Skąd: Ćwiklice Skin: Metalaxe Staff Użytkownik nr: 7,432 OS: Windows 7 Status: Offline ![]() Numer GG: 5328898 Serwer: PCM PvP Nagrody: Reputacja: 32 pkt ![]() |
Masz opcje KONTAKT i właśnie z niej powinieneś skorzystać.
To, że nie widzisz lub też nie chcesz widzieć czy ktoś dostał warna to już nie moja sprawa. Skoro już sie tak oficjalnie zwracasz do mnie to dlaczego mi tego na PM nie napiszesz tylko przedstawiasz całemu forum jaki to jesteś pokrzywdzony warnem? Nie moja wina, że Cię nie przyjąłem do gildii i teraz jesteś anty :< Przedstaw dowody to sie pomyśli, póki co jesteś kandydatem do tygodniowego urlopu --> http://muonline.org.pl/publikacje-serwerow...ml#entry4310194 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sun, 31 Jan 2010 - 22:41
|
|
![]() nie czytam GW'na. ![]() Grupa: Junior Admins Postów: 1,025 Tematów: 153 Dołączył: Wed, 25 Jun 08 Skąd: Pyrlandia Skin: IP.Board Pro Użytkownik nr: 63 OS: Windows Vista Status: Online ![]() Numer GG: tylko PM Reputacja: 44 pkt ![]() |
Facet, dostałeś warna za bezpodstawne oskarżenia, ot co. Nie operujesz żadnym rozsądnym dowodem, to wszystko są jedynie Twoje dociekania i Twoje subiektywne zdanie. Masz oczywiście prawo - tak jak każdy - wyrazić swoją opinię. Tego nikt Ci nie zabroni. Ale jeśli już rzucasz w kogoś poważnymi oskarżeniami, to zgromadź najpierw dowody.
A teraz proszę odpuść już sobie teorie spiskowe i spróbuj skupić się na bezkonfliktowej grze. Poprzez pieniactwo nie zyskujesz nic, co mogłoby pozytywnie wpłynąć na jakość gry. A jeśli nie zależy Ci na tym, to zastanawiam się co Ty właściwie jeszcze robisz na tym serwerze. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: Friday, 10 September 2010 - 22:50 · Wersja Lo-Fi |